KookJij

Zuurkoolbroodjes met romige kip en rozijnen

Een heerlijk zuurkoolbroodjes met romige kip en rozijnen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Smulweb: recept MarijanRunhart
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zuurkoolbroodjes met romige kip en rozijnen te bereiden

Bak de kip in de olijfolie.
Bestrooi met kipkruiden (mag wel lekker wat op).
Voeg de uitgelekte rozijnen toe en laat even meebakken.
Doe dan de uitgelekte zuurkool en de crème fraîche erbij.
Voeg naar smaak kerriepoeder toe.
Roer goed door en laat een beetje afkoelen.
Leg op elk blaadje hartig taart deeg een hoopje zuurkool mix, vouw ze dubbel of met de puntjes naar binnen en bestrijk met het eigeel.
Leg de hartige deegbroodjes op een bakplaat en bak ze in ± 20 minuten goudbruin in de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Fendy Hansen

Fendy Hansen zegt:
Lijkt mij erg lekker, hoeveel graden moet de oven:p