KookJij

Zoete aardappel en rode linzencurry

Een heerlijk zoete aardappel en rode linzencurry recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Vergeten Groenten - Bataat
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zoete aardappel en rode linzencurry te bereiden

Verhit de olie in een koekenpan en bak de uien totdat ze zacht zijn.
Voeg de knoflook toe, de currypoeder en bak het voor een minuut.
Roer de zoete aardappels, linzen, rijst, zout en bouillon door het water.
Breng het aan de kook en laat daarna op een zacht voor 15 minuten koken voordat de groenten worden toegevoegd.
Breng het opnieuw aan de kook en laat het sudderen voor 15 minuten totdat de rijst en linzen zacht zijn.
Haal het van het vuur en laat het voor 10 minuten staan alvorens te serveren, gedecoreerd met koriander of peterslie

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst