Recept
« Terug naar recepten
					
						Zigeunersaus
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Zigeunersaus
Een heerlijk zigeunersaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									tineke dede
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									10 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									recept van mam
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Zigeunersaus te bereiden
  Doe alle ingrediënten in een grote pan.
Dan alles koken en dan afbinden met aardappelzetmeel (allesbinder) en Espagnolesaus (.deze kun je gewoon in de winkel kopen)
je kunt het ook met een roux binden maar allesbinder ofwel aardappelzetmeel is eenvoudiger
dit alles dan rustig stoven tot de saus dikker word vind je hem te dik dan een beetje water erbij
   
									Dan alles koken en dan afbinden met aardappelzetmeel (allesbinder) en Espagnolesaus (.deze kun je gewoon in de winkel kopen)
je kunt het ook met een roux binden maar allesbinder ofwel aardappelzetmeel is eenvoudiger
dit alles dan rustig stoven tot de saus dikker word vind je hem te dik dan een beetje water erbij
 
                    





 
					
Liske zegt: