KookJij

Zeebaarsfilet met citroentijm

Een heerlijk zeebaarsfilet met citroentijm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: fiftytoo.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeebaarsfilet met citroentijm te bereiden



Wikkel de mootjes vis in de bloem.
Pel de look, haal het hartje eruit en snij in kleine stukjes.
Leg enkele takjes citroentijm opzij en haal de blaadjes af van de rest van het boeketje.
Verwarm de olijfolie in een pan en bak de look zonder het goudbruin te laten worden. Doe er de citroentijm over en doe er de mootjes zeebaarsfilet bij.
Laat een 15-tal minuten braden en draai de vismootjes 2 a 3 keer om. Doe er zout en peper op.
Overgiet met witte wijn en met de visbouillon, doe er een laurierblad bij en laat nog 12 minuten op een zacht vuurtje koken.
Versier met enkele takjes citroentijm. Is heel lekker met rijst en groene asperges.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst