KookJij

Zalmmousse

Een heerlijk zalmmousse recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmmousse te bereiden

Gelantine 5 minuten weken in koud water.In pan 100 ml water met boulliontablet aan de kook brengen.Galatine uitknijpen en van vuur af al roerend in bouillon laten oplossen.In keukenmachine zalm met ketchaup tot glad mengsel pureren.bouillon erdoor roeren
In kom slagroom bijna stijf kloppen .Slagroom luchtig door zalmmengsel scheppen.Op smaak brengen met zout en peper.Zalmmengsel overdoen in vorm.
gladstrijken en afdekken met plasticfolie.
mousse in koelkast in 4 uur laten opstijven.Vorm even in heet water dompelen,platte schaal op vrm leggen,samen keren en zalmmousse uit de vorm laten glijden.
Garneren met bieslook.lekker met stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst