KookJij

Zalm(gerookt) met Mosterd-Limoen-Komkommer

Een heerlijk zalm(gerookt) met mosterd-limoen-komkommer recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 75 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm(gerookt) met Mosterd-Limoen-Komkommer te bereiden

1).De komkommers in dunne 1/2 maantjes snijden en in vergiet doen. Strooi wat zout over het oppervlak en laat een uur staan. Spoel goed af en dep goed droog.
2).Doe de olijfolie, limoensap en mosterd in een grote beker en maak hiervan met de staafmixer een homogene dressing.
3).Voeg komkommer en dressing bij elkaar in een kom en roer goed door, zodat zoveel mogelijk de dressing wordt verwerkt door de komkommer. Laat even staan.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

OPDIENEN:
Verdeel over de 6 bordjes de gerookte zalm en leg hierbij /-naast de komkommer. Strooi wat fijngeknipt dillegroen er over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jetje

Jetje zegt:
Hallo Jan, dit lijkt me 'n leuk receptje en ga het zeker proberen.