Recept
« Terug naar recepten
					
						Zalmboterham
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Zalmboterham
Een heerlijk zalmboterham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Yvonne Oude Rengerink
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									1 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Ontbijt & Lunch - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Yvonne
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Zalmboterham te bereiden
  Beleg 1 snee brood met gerookte zalm.
Strooi er Italiaanse kruiden over.
Beleg dan met een plak kaas.
Strooi er basilicum over.
Beleg dan met plakjes tomaat en bestrooi met kipkruiden.
Dit 5 minuten in een voorverwarmde (hetelucht) oven op 250 graden tot de kaas goed gesmolten is.
										Strooi er Italiaanse kruiden over.
Beleg dan met een plak kaas.
Strooi er basilicum over.
Beleg dan met plakjes tomaat en bestrooi met kipkruiden.
Dit 5 minuten in een voorverwarmde (hetelucht) oven op 250 graden tot de kaas goed gesmolten is.
Mijn kookverhaal (Yvonne Oude Rengerink)
Heerlijk als lunchgerecht.
									 
                    





 
					