KookJij

Zalm voor Hubert en Marijke

Een heerlijk zalm voor hubert en marijke recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: van mij zelf
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm voor Hubert en Marijke te bereiden

Hussel alle ingrediënten behalve de zalm in een kom door elkaar. Maak een ruim pakketje van aluminiumfolie met daarin de zalm, bestreken met het créme fraïche mengsel. Laat flimk wat lucht in het pakketje, maar bind het wel goed dicht anders loopt het créme fraïchemengsel eruit. Plaats de pakketjes 20 minuten in een voorverwarmde oven van 220 graden. Het resultaat is botermalse zalm met een heerlijke saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst