KookJij

Yoghurtijs

Een heerlijk yoghurtijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: mijn aardbeien / dessertmapje
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Yoghurtijs te bereiden

Lange vingers in een kom verkruimelen.
Marasquin erover gieten.
Afdekken en 30 min in de koeling laten intrekken.
Intussen de yoghurt met suiker en zout in een grote kom
schuimig roeren.
De chocolade raspen en er doorheen mengen en nog 10
minuten roeren.
De lange vingers uit de koeling erdoorheen mengen.
Alles in een diepvriesdoos overdoen en 4 uur in de vriezer
laten.

Vóór het presenteren:
Warm de frambozen (of aardbeien of kersen) saus iets op.
Doe met een ijslepel bolletjes in een schaaltje, een sliert warme saus erover en 2 lange vingers.




Mijn kookverhaal (Barbara Metz)

Denk aan de lijn, maar dat sporten we er wel weer van af!
De (klein)kinderen zullen het zich laten smaken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst