KookJij

Recept voor Yoghurtcake met appel

Een heerlijk yoghurtcake met appel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: ilovebaking.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Roer de olie en de suiker door elkaar.
Voeg de eieren toe en meng alles door elkaar
Meng de yoghurt door de massa en spatel er de gezeefde bloem onder.
Schil de appel en snijd hem in kleine plakjes. Voeg ze bij het deeg. Tip: je kan een paar schijfjes apart houden voor op het einde bovenaan de cake te leggen.
Boter een cakevorm goed in en vul met het deeg.
Bak de cake in een voorverwarmde oven van 175°C gedurende 40 minuten. Tip: Prik met een priem of lange naald in de cake. Als er geen deeg aan de naald hangt is de cake klaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

yolowaterschaap

yolowaterschaap zegt:
hh denk dat ik dr beetje teveel zonnebloemolie in heb gdn
derbyke

derbyke zegt:
Deze cake is het proberen waard :);):p