Recept
« Terug naar recepten
					
						Yoghurtcake met appel 
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Yoghurtcake met appel
Een heerlijk yoghurtcake met appel  recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									nvt personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									ilovebaking.be
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Yoghurtcake met appel te bereiden
  Roer de olie en de suiker door elkaar.
Voeg de eieren toe en meng alles door elkaar
Meng de yoghurt door de massa en spatel er de gezeefde bloem onder.
Schil de appel en snijd hem in kleine plakjes. Voeg ze bij het deeg. Tip: je kan een paar schijfjes apart houden voor op het einde bovenaan de cake te leggen.
Boter een cakevorm goed in en vul met het deeg.
Bak de cake in een voorverwarmde oven van 175°C gedurende 40 minuten. Tip: Prik met een priem of lange naald in de cake. Als er geen deeg aan de naald hangt is de cake klaar.
									Voeg de eieren toe en meng alles door elkaar
Meng de yoghurt door de massa en spatel er de gezeefde bloem onder.
Schil de appel en snijd hem in kleine plakjes. Voeg ze bij het deeg. Tip: je kan een paar schijfjes apart houden voor op het einde bovenaan de cake te leggen.
Boter een cakevorm goed in en vul met het deeg.
Bak de cake in een voorverwarmde oven van 175°C gedurende 40 minuten. Tip: Prik met een priem of lange naald in de cake. Als er geen deeg aan de naald hangt is de cake klaar.
 
                    





 
					 
									
 
									
Greet zegt: