KookJij

Wrap met Rundercarpaccio

Een klassieke rundercarpaccio maar dan in een ander jasje. Ik heb het gegeten als voorgerecht maar dit is ook lekker als lunchgerecht, op een buffet maar ook (in rolletjes gesneden) als borrelhapje. Klaar in een wip dus als je gasten hebt hoef je niet lang in de keuken te staan. Bovendien kun je dit ook heel goed al van te voren bereiden en in de koelkast bewaren.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wrap met Rundercarpaccio te bereiden

  1.  Verwarm een koekenpan (zonder olie of boter) en rooster hierin op een laag vuur de pijnboompitjes.
  2. Laat ze daarna afkoelen.
  3. Besmeer de wrap met roomkaas, doe op elke wrap een handvol sla en leg daarop een portie carpaccio.
  4. Verdeel wat schilfers Parmezaanze kaas, zongedroogde tomaatjes, truffelmayonaise en pijnboompitjes over het geheel, rol de wrap op en snij deze in het gewenst aantal stukken. 

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

TIP: Je kunt de overgebleven wraps (zonder vulling) heel goed in de
diepvries bewaren. Ik leg er altijd plastic keukenfolie tussen zodat je ze heel
makkelijk per stuk (of per 2) van elkaar af kunt halen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst