Recept
« Terug naar recepten
					
						Wokgroenten fris en fruitig
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Wokgroenten fris en fruitig
Een aparte wokmix heerlijk voor bij de vis.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Groenten
 - > Hoofdgerechten - Wokken
 - > Speciale gelegenheden - Pasen
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke, Elmo & Blondy
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Wokgroenten fris en fruitig te bereiden
- Witloof de harde kern verwijderen deze in smalle reepjes snijden. Appel verwijder het klokhuis en snij in partjes. Verwarm de wokpan een beetje zonnebloem erin verwarmen wok de appel, witloof even op. Vervolgens de rozijnen, cranberries en sojascheuten mee opwokken verdeel de honing over de groenten en kruid naar smaak af met peper en zeezout. Als laatste de rucola eronder mengen. Serveer deze wokgroenten met vis.
 
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									
                    