KookJij

Witlofsalade met parmaham en rozijntjes

Een heerlijk witlofsalade met parmaham en rozijntjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Witlofsalade met parmaham en rozijntjes te bereiden

Verwijder de buitenste blaadjes en de harde kern van de witlof, snijd de stronkjes in de lengte in vieren en dan dwars in reepjes. Bedruppel ze meteen met citroensap om verkleuring te voorkomen. Roer de mayonaise en de rozijntjes plus parmaham erdoor en kruid met paprikapoeder. Verdeel de salade in borrelglaasjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst