KookJij

Witlofblaadje met gorgonzola, peer en walnoot

Een heerlijk witlofblaadje met gorgonzola, peer en walnoot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Witlofblaadje met gorgonzola, peer en walnoot te bereiden

Haal 12 mooie kleine blaadjes van de witlofstronkjes.
Snij de danish blue in kleine blokjes. Doe dit ook met de walnoot
Snij als laatste de geschide peer in kleine blokjes druppel wat citroensap over de peer tegen het bruin worden en meng de kaasblokjes voorzichtig met de blokjes peer en de walnoot.
Verdeel het mengsel over de witlofblaadjes en serveer op kleinen bordjes met daarop wat druppels Crema di Balsamico.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mia7

mia7 zegt:
Heel erg lekker met deze ingrediënten. Nog nooit peertjes in witlof verwerkt.:p
Ilse Vrolijk

Ilse Vrolijk zegt:
lekker
ilse

ilse zegt:
lekker