KookJij

Walnoot-brie-gehaktballetjes

Een heerlijk walnoot-brie-gehaktballetjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Walnoot-brie-gehaktballetjes te bereiden

-Kneed het paneermeel, ei, tijm, walnoot en de Maggi en peper door het gehakt.
-Rol met vochtige handen balletjes zo groot als walnoten van het gehakt.
-Prik er met je vingers een gat in waar je stukjes brie instopt.
-Vouw het gehakt weer dicht om de vulling en rol het voorzichtig tot een mooi balletje.
-Schep de bloem op een bordje en rol de gevulde balletjes erdoorheen zodat ze met een laagje bloem bedekt zijn.
-Bak de balletjes in 20 min. op middel vuur rondom bruin.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Zeker kan dit ook als hoofdmaaltijd, dan pak je een blik tomatenblokjes op sap, 2 blikjes tomatenpuree, een bouillonblokje en warmt dit alles samen in een pan evt met een gesnipperd uitje erbij en dan de balletjes 5 minuutjes erbij en serveren met bv pasta en een salade met geitenkaas:)
Mieke

Mieke zegt:
Kan men deze balletjes ook als hoofdmaaltijd verwerken????? Of alleen als borrelhapje?
riny

riny zegt:
Lijkt me een heerlijk recept.
Probeer ik zeker uit en sla het recept op.
Groetjes:):p
heksje13

heksje13 zegt:
Lijkt me hééérlijk Monique!!! Sla het recept in ieder geval op om een keer uit te proberen! :D
Groetjes Joanita