KookJij

Vlinderpasta met Kabeljauw

Een heerlijk vlinderpasta met kabeljauw recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: montignac
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vlinderpasta met Kabeljauw te bereiden

Verdeel de helft van de paprikareepjes over de bodem ven de ovenschaal.
Pureer de andere helft in de keukenmachine.
Leg blokjes kabeljauw over de paprikareepjes.
Vermeng creme fraiche met de paprikapuree.
Breng op smaak met z/p.
Kook de vlinderpasta volgens de instructies beetgaar.
Afgieten en uitlekken.
Verwarm de oven voor op 200 gr. C
Kook/ stoom broccolieroosjes beetgaar.
Meng vlinderpasta en broccoli goed door elkaar en verdeel dit over de kabeljauw.
Schenk het creme fraiche mengsel over de pasta.
Plaats de ovenschotel gedurende 20 min in de voorverwarmde oven.

Mijn kookverhaal (Hans de vos)

Dit is een mooi recept en Ik vind het leuk, pasta en vis samen uit de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst