KookJij

Vis: kabeljauwhaasje in een romig sausje

Een simpel gerechtje met verse kabeljauw.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vis: kabeljauwhaasje in een romig sausje te bereiden

  1. Kabeljauwhaasjes kruiden deze +/- 10 min steamen. Witte wijn samen met de room en mierikswortelpasta net tot aan het kookpunt brengen deze naar smaak bijkruiden. Als laatste de bieslook eronder mengen indien nodig een beetje bijbinden. Serveer deze heerlijke vis met saus op bord en werk af met de garnalen en tomaat concassé. Serveer er puree, pasta of opgebakken aardappelen bij.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Fijn om te horen Jeannine dat het gesmaakt heeft :-) groetjes Hilde
Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
We hebben weer lekker gesmuld van dit, eenvoudig receptje, dank je wel Hilde !