KookJij

Recept voor Verse tuinbonen op toast

Een heerlijk verse tuinbonen op toast recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: JBraakhekke
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Haal de tuinbonen uit de peul.
Rooster wit en of bruin brood licht.
Snij het brood in stukjes, bevochtig het met lekkere olijfolie.
Leg er een of meer tuinbonen op, evt z/p toevoegen
en geniet!

Mijn kookverhaal (Hans de vos)

Tuinbonen zijn het lekkerst als ze net uit de peul komen.
Ze hoeven niet 'dubbel gedopt' te worden, maar zijn meteen goed van smaak.
(Dubbel doppen is het tweede velletje er ook af)
Als delicatesse zijn ze zo goed te serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

hns

hns zegt:
Nee, je eet ze zo. grt Hans:)
anja

anja zegt:
Worden de tuinboontjes niet eerst bereidt?m.vr.gr.anja