Recept
« Terug naar recepten
					
						Varkensgebraad met salieroomsaus
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Varkensgebraad met salieroomsaus
Een heerlijk varkensgebraad met salieroomsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marianne jaspaert
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									5 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Dranken - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Varkensgebraad met salieroomsaus te bereiden
Korst het vlees aan en een braadpan en plaats in voorverwarmde oven van 200°.
Als het gaar is, versnijden en warm houden.
Fruit de ui in het braadvocht.
Voeg de ham, witte wijn, room en ketchup toe.
Goed laten doorsudderen.
Onder voortdurend roeren de saliepoeder toevogen en kruiden met peper en zout.
De saus over het vlees gieten en warm opdienen.
Is heel lekker bij gestoofd witloof of princesseboontjes maar kan ook met andere groenten heel lekker zijn.
									Als het gaar is, versnijden en warm houden.
Fruit de ui in het braadvocht.
Voeg de ham, witte wijn, room en ketchup toe.
Goed laten doorsudderen.
Onder voortdurend roeren de saliepoeder toevogen en kruiden met peper en zout.
De saus over het vlees gieten en warm opdienen.
Is heel lekker bij gestoofd witloof of princesseboontjes maar kan ook met andere groenten heel lekker zijn.
 
                    





 
					