KookJij

Vakantie: kippenfilet een pepersausje met opgebakken patatjes en spruitjes

Heerlijke malse maiskippenfilet.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vakantie: kippenfilet een pepersausje met opgebakken patatjes en spruitjes te bereiden

  1. Kippenfilet kruiden met peper en zout bak deze gaar in boter. Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken in licht gezouten water. Spruitjes beetgaar koken, afgieten stoof de in blokjes gesneden ajuin aan in een beetje boter en voeg de spruiten toe. Kruiden naar smaak. Spoel de peperbolletjes goed onder stromend water, smelt een beetje boter in een pot voeg de peperbolletjes toe en de bouillon laat even opkoken bind de saus met de bloem gemengd met de boter. Haal de kip uit de pan en bak even de aardappelen op. Serveer alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten. Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst