KookJij

Tong Picasso

Een heerlijk tong picasso recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tong Picasso te bereiden

Sliptongen kruiden met zout en peper. Bloem op een plat bord strooien. Sliptongetjes een voor een door de bloem wentelen. In een grote koekenpan de boter verhitten en de sliptongetjes in 7 minuten goudbruin bakken, halverwege keren. Sliptongetjes uit de pan nemen, op een warme serveerschaal leggen en warmhouden. Bakvet afblussen met citroensap en gember erdoor roeren. Fruit in pan leggen en kort verwarmen. Fruit naast sliptong scheppen en bestrooien met munt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst