KookJij

Toemis andijvie

Een heerlijk toemis andijvie recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4-6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: schoonmoeder
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Toemis andijvie te bereiden

Ui, paprika, sambal en bouillontablet op hoog vuur wokken. Dan de andijvie gesneden in reepjes van een cm. kort wokken totdat het een beetje geslonken is maar nog wel knapperig, tomaten toevoegen, event. een beetje water, nog wat peper en zout, proeven! Je kunt ook nog een scheutje ketjap er door doen.


Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)

Gewoon lekker .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

carmen giskes

carmen giskes zegt:
Het groente recept van de toemis is erg lekker met de fricandel pan.