KookJij

Thaise Saus

Deze saus past eigenlijk wel overal bij,maar wordt vooral gebruikt bij visgerechten (sushi,sasjimi,vistartaar,gejookte vis,gerechten met "rood"vlees,enz.)
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: Jan A.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise Saus te bereiden

1).Snij ui en lenteui in kleinere stukken.
2).Doe alle ingredienten in de keukenblender en draai met de impulsknop hiervan een grove dressing-saus.
Optioneel kan er nog naar smaak (5 cc - 15 cc) Nam Prik Pao bij worden gemengd om de smaak wat meer pedis (=scherp) te maken.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

ZIE OOK:Sauzen, meer sauzen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst