Recept
« Terug naar recepten
					
						Thaise Komkommersalade
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Thaise Komkommersalade
Een heerlijk thaise komkommersalade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Thailand
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									Volkskeuken-Volkskrant / Persgroep Digital
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Thaise Komkommersalade te bereiden
 1).Snijd de komkommers in de lengte doormidden, schraap de zaadlijsten er uit en snij in plakjes van 1/2 cm dik.
2).Meng met de rode ui, lombok en koriander.
3).Dan de azijn, suiker, chilisaus, olie, visaus en limoensap er doorroeren, totdat de suiker goed is opgelost.
3).Frituur de knoflook in wat olie en laat die uitlekken op keukenpapier.
4).Vijzel de katjang fijn in de vijzel.
										2).Meng met de rode ui, lombok en koriander.
3).Dan de azijn, suiker, chilisaus, olie, visaus en limoensap er doorroeren, totdat de suiker goed is opgelost.
3).Frituur de knoflook in wat olie en laat die uitlekken op keukenpapier.
4).Vijzel de katjang fijn in de vijzel.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Bestrooi de salade vlak voor het serveren met de gefrituurde knoflook en fijngestampte katjang.
									
                    