KookJij

Thaise Komkommersalade

Een heerlijk thaise komkommersalade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: Volkskeuken-Volkskrant / Persgroep Digital
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise Komkommersalade te bereiden

1).Snijd de komkommers in de lengte doormidden, schraap de zaadlijsten er uit en snij in plakjes van 1/2 cm dik.
2).Meng met de rode ui, lombok en koriander.
3).Dan de azijn, suiker, chilisaus, olie, visaus en limoensap er doorroeren, totdat de suiker goed is opgelost.
3).Frituur de knoflook in wat olie en laat die uitlekken op keukenpapier.
4).Vijzel de katjang fijn in de vijzel.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Bestrooi de salade vlak voor het serveren met de gefrituurde knoflook en fijngestampte katjang.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst