KookJij

Tartelettes gevuld met groente ragout

Een heerlijk tartelettes gevuld met groente ragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie: 455 kCal energie
16 Gram eiwit
32 Gram vet
27 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: spar
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tartelettes gevuld met groente ragout te bereiden

Het deeg laten ontdooien en in de ingevette vormpjes drukken. Met een scherp mes langs de randen afsnijden en het deeg met een vork inprikken. Laten rusten en in een voorverwarmde oven 10 minuten op 180 graden voorbakken. Het deeg zal wel gaan rijzen, maar dat kunt u als het een beetje afgekoeld is terugdrukken in de vorm.Nu de groenten met de boter snel om en om roerbakken in 2 minuten. Kruiden met peper en zout en laten afkoelen. In de tussentijd de eieren los kloppen en vermengen met de slagroom. Op smaak brengen met peper en zout. Hier de groenten aan toevoegen en door elkaar mengen. Dit over de vormen verdelen en op het laatst hierover de kaas verspreiden. In een voorverwarmde oven op 200 graden afbakken in 10 minuten tot ze mooi goudbruin zijn. Wel tussendoor controleren of ze niet te hard gaan. Rechtsstreeks uit de oven serveren met een lekkere salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst