KookJij

Tartaar van makreel met tomaat-koriander coulis

Een heerlijk tartaar van makreel met tomaat-koriander coulis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tartaar van makreel met tomaat-koriander coulis te bereiden

Hak de filets fijn en meng er de peper, zout, citroensap en gehakte ajuin onder. Breng dit in kleine cilinders en zet in de ijskast.
Verhit de olijfolie en voeg alle ingredieënten toe voor de coulis. Laat goed uitkoken en zeef alles. Voeg tijdens het zeven de gehakte koriander toe.
Serveer de tartaar met de coulis en geef er een lekkere toast bij.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst