Recept
« Terug naar recepten
					
						Tajine: kalkoenhaasje met gerookte spekblokjes, witloof en couscous
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Tajine: kalkoenhaasje met gerookte spekblokjes, witloof en couscous
Tajine een fantastische uitvinding niet meer te missen in mijn keuken.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Tajine
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke, Elmo & Blondy
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Tajine: kalkoenhaasje met gerookte spekblokjes, witloof en couscous te bereiden
- Spekblokjes even krokant aanbakken zonder vetstoffen in de zelfde pan de kalkoenhaasjes in stukken gesneden rondom bruin aanbakken deze kruiden. Witloof grof snijden. Warm de tajine goed op temperatuur de spekblokjes en kalkoenhaasje in de tajine vervolgens het witloof en rozijnen toevoegen. Voeg 100 ml bouillon toe deksel op de tajine laat alles op een klein vuur zachtjes sudderen. De laatste 10 min de warme bouillon toevoegen en de couscous laat deze zwellen. Tajine op tafel en nu maar smullen.
 
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Recept uit de doos van onze sloebers januari 2016 
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tanja Hermens zegt:
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt:
Anna Koudys zegt:
                    
Hilde Dumont zegt: