KookJij

Tagliatelle met noten-kaassaus

Een heerlijk tagliatelle met noten-kaassaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Libelle pizza & pasta
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met noten-kaassaus te bereiden

Hak de noten grof. Snij de korst van de fontina en snij de kaas in blokjes. Breng op een zacht vuur de room tegen de kook aan.
Doe er de kaasblokjes bij en roer tot de kaas volledig gesmolten is.
Kruid de kaassaus naar smaak bij met muskaatnoot, peper en zout.
Strooi er de noten bij. Hou de saus warm op een zacht vuur maar laat ze niet meer koken.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet ze af en vermeng ze meteen met de noten-kaassaus.
Werk af met de gemalen grana padano. Serveer meteen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst