KookJij

Taartje van paprika met geitenkaas

Een heerlijk taartje van paprika met geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Taartje van paprika met geitenkaas te bereiden

Oven voorverwarmen op 180 °C. 2/3 van geitenkaas in grote stukken snijden, rest in kleine stukjes. Uien pellen en in ringen snijden. Paprika's schoonmaken en in ringen snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. In koekenpan 1 el olie verhitten, hierin knoflook en gehakt 5 min. bakken. Naar smaak zout, peper en wat Provençaalse kruiden toevoegen. Van vuur af nemen en mengen met de kleine stukjes geitenkaas. In andere koekenpan rest olie verhitten en hierin ui en paprika 5 min. bakken. Naar smaak Provençaalse kruiden, zout en peper toevoegen. Op 4 ovenvaste borden of ingevette bakplaat taartjes maken van laagje aardappelschijfjes. Hierop gehakt scheppen. Daarop laagje gebakken ui en paprika en eindigen met stukken geitenkaas. Bestrooien met peper en Provençaalse kruiden naar smaak. In ca. 15 min. in midden van hete oven verwarmen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jos

Jos zegt:
Mag ik aannemen dat het bakje aardappelschijfjes 700 gram is???:o:?