KookJij
Lees meer Lees minder

Koeken

Een koekje bij de koffie of thee? Zelf koekjes bakken is natuurlijk het lekkerst. In deze categorie vind je veel koek(jes) recepten.

Reset filter

Geavanceerd filter

Subcategorie
Filters worden geladen

Koeken recepten

    1. Ingredienten: 75gr honing, 65gr goede start van Becel, 100gr havermout, 3 eetl 0% vet melk, 1 theel kaneel, 40gr rozijnen
    2. Dit is een lekkernij afkomstig van Goeree-Overflakkee waar ik woon. Gemaakt volgens traditioneel recept. Ingredienten: tarwebloem, bleuband, basterdsuiker (wit), keukenstroop, zout, kaneel
    3. Ingredienten: 200 gr. kokosrasp, 100 gr. (esdoorn) honing, enkele druppeltjes vanille extract, beetje zout, 8 eetl. olijfolie

    4. Ingredienten: 2 kopjes bloem, mespuntje zout, 2 kopjes walnoten klein gesneden, 200g boter op kamertemperatuur, 1/2 pakje cream cheese op kamertemperatuur(verse kaas), kopje suiker, 1 theelepel vanille extract, 36 mooie walnoten stukj...
    5. Ingredienten: 175 g zachte boter, 175 g bruine basterdsuiker, 3 el gemberjam, 3 eieren, 225 g bloem, 1 tl bakpoeder, 1 tl gemberpoeder
    6. Ingredienten: 150 g zachte roomboter, 100 g bruine basterdsuiker, 15 ml maple syrup (of gewone stroop), 3 Weetabix, verkruimeld, 150 g zelfrijzend bakmeel
    7. Ingredienten: 1 kopje bloem, 1 kopje suiker, 1 kopje havermout, 1 kopje gedroogde kokos (schilfers) (conimex), 112 gram boter, 2 eetlepels kokend water, 1 eetlepel stroop, 1 theelepel zuiveringszout
    8. Ingredienten: - 120 gram zachte boter, - 180 ml olijfolie, - 115 gr suiker, - 1 el citroensap, - Sap en rasp van 1 sinaasappel, - 1 tl vanille-essence, - 710 gr bloem, - 1 tl bakpoeder, - snufje zout, - 1/2 tl kaneel, - 1/8 tl (snufje...

    9. Ingredienten: 180 gr boter, 120 gr basterd, 240 gr bloem, 2 gr bakpoeder, 2,5 gr zout, 1 st ei, 250 gr amandel spijs, 16 st halve amandelen, 7 gr citroenrasp
    10. Ingredienten: 75 gr basterd, 200 gr boter, 350 gr bloem, 5 gr bakpoeder, 15 gr cacao, 15 gr koffiepoeder, 1 st ei, 100 gr hazelnoten, grof gehakt
    11. Ingredienten: 200 gr boter, op kamertemperatuur, 85 gr lichtbruine basterdsuiker, 85 gr rietsuiker, 1 ei, 225 gr zelfrijzend bakmeel, 1/2 tl zout, 50 gr chocolade (50-70% cacao), grofgehakt, 50 gr witte chocolade, grofgehakt, 85 gr ge...
    12. Ingredienten: 250 gr boter, 150 gr basterdsuiker, 40 gr water, 1 gr zout, 18 gr speculaaskruiden, 150 gr bloem, 150 gr zelfrijzend bakmeel, 150 gr amandelspijs, 25 gr water, 20 gr oranje snippers, 42 st halve amandelen
    13. Ingredienten: 10 g boter, 15 g paneermeel, 225 g zelfrijzend bakmeel, 150 g donkerbruine basterdsuiker, 1 eetl. speculaaskruiden, zout, kruidnagelpoeder, 150 g boter, 300 g amandelspijs, 1 eetl. koffieroom, 10 garneeramandelen

    14. Ingredienten: 500 gram Schär glutenvrij meel voor koeken en cakes, twee theelepels bakpoeder glutenvrij, 250 gram donkere basterdsuiker, 250 gram lichtbruine basterdsuiker, 1½ eetlepel koek en speculaaskruiden, 3 eieren, 3 eetlepels h...
    15. Ingredienten: 325 gr honing, 25 gr ei, 300 gr bloem, 15 gr koekkruiden
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Dagschotel: puree vergezeld van appelcompot en bloedworst
    Dagschotel: puree vergezeld van appelcompot en bloedworst Categorie Dagschotel
    Een dagschotel voor de liefhebbers. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  2. Vis: kabeljauwhaasje met porei in een romig sausje vergezeld van zoete aardappelpuree
    Vis: kabeljauwhaasje met porei in een romig sausje vergezeld van zoete aardappelpuree Categorie Vis, schaal- en schelpdieren, Pasen
    Paasbest gerechtje . De bereidingstijd in cira 40 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  3. Groenten: lente salade
    Groenten: lente salade Categorie Bijgerechten, Groenten, Salades
    Deze groentensalade ideaal voor bij de BBQ . De bereidingstijd in cira 15 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  4. Soep: tomatengroentensoep
    Soep: tomatengroentensoep Categorie met Groente
    Lentesoepje. De bereidingstijd in cira 45 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  5. Appelcompot  met kaneel en rucola
    Appelcompot met kaneel en rucola Categorie Overig
    Gestoofde appelblokjes altijd lekker. De bereidingstijd in cira 20 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  6. Pizza: fantasie van de chef
    Pizza: fantasie van de chef Categorie Pizza's
    Simpel en lekker. De bereidingstijd in cira 40 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  7. Paasbroodje gevuld
    Paasbroodje gevuld Categorie Gerecht, Pasen, Warm
    Laat je fantasie de vrije loop en vul het broodje naar je eigen zin.. De bereidingstijd in cira 20 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  8. Kip in filodeeg
    Kip in filodeeg Categorie Gevogelte
    Een leuk en makkelijk recept. Maak het laat weten wat je er van vindt.. De bereidingstijd in cira 60 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  9. Vlaamse rode kool
    Vlaamse rode kool Categorie Groenten
    Een recept uit een oud kookboek van mijn vader.. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  10. Rode kool met appelblokjes
    Rode kool met appelblokjes Categorie Groenten
    Rode kool met kaneel en appeltjes. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 3 personen.