KookJij
Lees meer Lees minder

Koeken

Een koekje bij de koffie of thee? Zelf koekjes bakken is natuurlijk het lekkerst. In deze categorie vind je veel koek(jes) recepten.

Reset filter

Geavanceerd filter

Subcategorie
Filters worden geladen

Koeken recepten

    1. Ingredienten: 75gr honing, 65gr goede start van Becel, 100gr havermout, 3 eetl 0% vet melk, 1 theel kaneel, 40gr rozijnen
    2. Dit is een lekkernij afkomstig van Goeree-Overflakkee waar ik woon. Gemaakt volgens traditioneel recept. Ingredienten: tarwebloem, bleuband, basterdsuiker (wit), keukenstroop, zout, kaneel
    3. Ingredienten: - 120 gram zachte boter, - 180 ml olijfolie, - 115 gr suiker, - 1 el citroensap, - Sap en rasp van 1 sinaasappel, - 1 tl vanille-essence, - 710 gr bloem, - 1 tl bakpoeder, - snufje zout, - 1/2 tl kaneel, - 1/8 tl (snufje...

    4. Ingredienten: 300 gram Wheatex 9010 speciaal, 9 gram bakpoeder, 1 tsp specerijenmix voor koek & speculaas (Verstegen), ½ tsp kaneel, 200 gram bruine basterdsuiker, 60 gram schenk stroop, 250 gram melk
    5. Ingredienten: 1/2 pak mix voor cake (zie opm), 140 gram pecannoten fijngehakt (in blender), 60 gram gesmolten boter, 1 ei, 120 gram roomkaas naturel, NIET met kruiden of knoflook o.i.d., extra: 1 a 2 eieren, 100 gram of meer poeders...
    6. Ingredienten: 240 gram bloem, 160 gram (room)boter, 100 gram witte basterdsuiker, mespuntje zout, 1-2 theelepels vanille extract, 1 blik gecondenseerde melk (hier heb je maar een kwart van nodig voor dit recept), 25 gram pure chocolad...
    7. Ingredienten: 200 gr. kokosrasp, 100 gr. (esdoorn) honing, enkele druppeltjes vanille extract, beetje zout, 8 eetl. olijfolie
    8. Ingredienten: 175 g zachte boter, 175 g bruine basterdsuiker, 3 el gemberjam, 3 eieren, 225 g bloem, 1 tl bakpoeder, 1 tl gemberpoeder

    9. Ingredienten: 200 gr boter, op kamertemperatuur, 85 gr lichtbruine basterdsuiker, 85 gr rietsuiker, 1 ei, 225 gr zelfrijzend bakmeel, 1/2 tl zout, 50 gr chocolade (50-70% cacao), grofgehakt, 50 gr witte chocolade, grofgehakt, 85 gr ge...
    10. Ingredienten: 180 gr boter, 120 gr basterd, 240 gr bloem, 2 gr bakpoeder, 2,5 gr zout, 1 st ei, 250 gr amandel spijs, 16 st halve amandelen, 7 gr citroenrasp
    11. Ingredienten: 150 g zachte roomboter, 100 g bruine basterdsuiker, 15 ml maple syrup (of gewone stroop), 3 Weetabix, verkruimeld, 150 g zelfrijzend bakmeel
    12. Ingredienten: 10 g boter, 15 g paneermeel, 225 g zelfrijzend bakmeel, 150 g donkerbruine basterdsuiker, 1 eetl. speculaaskruiden, zout, kruidnagelpoeder, 150 g boter, 300 g amandelspijs, 1 eetl. koffieroom, 10 garneeramandelen
    13. Ingredienten: 750 gr bloem, 350 gr water, 42 gr gist, 225 gr suiker, 2 zk vanillesuiker, 2 st eieren, 7 gr zout, 1000 gr pruimen, 100 gr amandelschaafsel, 100 gr boter

    14. Ingredienten: 300 gr donkerbruine basterdsuiker, 450 gr roomboter of margarine, 600 gr bloem, 37,5 gr speculaaskruiden, 7 gr bakpoeder, 750 gr amandelspijs, 1 st ei, 25 gr citroenrasp, 125 st halve amandelen, 1 st ei
    15. Ingredienten: 1 kopje bloem, 1 kopje suiker, 1 kopje havermout, 1 kopje gedroogde kokos (schilfers) (conimex), 112 gram boter, 2 eetlepels kokend water, 1 eetlepel stroop, 1 theelepel zuiveringszout
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Griekse Bonensalade met feta
    Griekse Bonensalade met feta Categorie Salades
    Dit is een heerlijke frisse zomersalade met twee soorten bonen en tomaten met fetakaas. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 6 personen.
  2. Kabeljauw uit de römertopf
    Kabeljauw uit de römertopf Categorie Ovenschotels
    Gewoon een erg makkelijk recept wat je zeker eens moet maken. Laat weten wat je ervan vindt.. De bereidingstijd in cira 50 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  3. Varkenshaas met een korstje van Corsendonkse kaas en een saus van Belgisch bier
    Varkenshaas met een korstje van Corsendonkse kaas en een saus van Belgisch bier Categorie Vlees
    Varkenshaas met een korstje van Corsendonkse kaas en een saus van Belgisch bier. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  4. Viskoekjes met frisse remouladesaus
    Viskoekjes met frisse remouladesaus Categorie Overig
    Viskoekjes met frisse remouladesaus. De bereidingstijd in cira 60 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  5. Broodje kippenragout
    Broodje kippenragout Categorie Beleg, Gevogelte
    Broodje kippenragout. De bereidingstijd in cira 35 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  6. Shakshuka met salami en geroosterde paprika
    Shakshuka met salami en geroosterde paprika Categorie Vlees
    Shakshuka met salami en geroosterde paprika. De bereidingstijd in cira 20 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  7. Aziatische bowl met runderfiletlapjes, zoetzure komkommer, broccolirijst en cashewnoten
    Aziatische bowl met runderfiletlapjes, zoetzure komkommer, broccolirijst en cashewnoten Categorie Salades, Hoofdgerecht, Salades
    Aziatische bowl met runderfiletlapjes, zoetzure komkommer, broccolirijst en cashewnoten. De bereidingstijd in cira 25 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  8. Tomatencarpaccio met basilicum, buffelmozzarella en citroen-pestodressing
    Tomatencarpaccio met basilicum, buffelmozzarella en citroen-pestodressing Categorie Voorgerechten, Salades, Voorgerecht, Vegetarisch
    Tomatencarpaccio met basilicum, buffelmozzarella en citroen-pestodressing. De bereidingstijd in cira 15 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  9. Zuurkoolstamppot uit de oven met appel, hamblokjes en gevulde brie
    Zuurkoolstamppot uit de oven met appel, hamblokjes en gevulde brie Categorie Stamppot, Vlees, Ovenschotels
    Zuurkoolstamppot uit de oven met appel, hamblokjes en gevulde brie. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  10. Aziatische maaltijdsalade van rode kool met kip en pinda's
    Aziatische maaltijdsalade van rode kool met kip en pinda's Categorie Gevogelte, Salades
    Aziatische maaltijdsalade van rode kool met kip en pinda's. De bereidingstijd in cira 20 minuten en is voor ongeveer 4 personen.