KookJij

Stoofvlees op z'n italiaans

Een heerlijk stoofvlees op z'n italiaans recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Taste nr1 2008
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stoofvlees op z'n italiaans te bereiden

Verwarm de olie in een pan en bak het sukadevlees aan alle kanten aan. Bestrooi dan wat peper en zout erover. Roer de uien erdoor en bak ze even mee.
Giet de wijn, azijn en bouillon erbij en voeg ook de gedroogde tomaatjes toe.
Laat met het deksel op de pan ongeveer 2 uur sudderen. Het vlees moet goed gegaard zijn.
Controleer tussendoor of het vlees onder het vocht staat. Voeg anders wat extra bouillon toe.

Maak dit samen met aadappel-anders met paprika smaak of gewoon lekker gebakken aardappelen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst