KookJij

Stoofschotel lamsvlees

Een heerlijk stoofschotel lamsvlees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 75 min
Personen: - personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: eigen keuken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stoofschotel lamsvlees te bereiden

Schil de aardappels, de uien en de knoflook. Snijd de aardappels en de uien in stukjes en hak de knoflook fijn.
Verhit de boter in een pan en bak hierin de koteletten aan beide kanten bruin.
Haal ze uit de pan en bak in dezelfde boter de uien en de aardappels bruin, voeg zout en peper toe.
In een ovenvaste schaal leggen we de helft van het aardappel-uien mengsel op de bodem, daarop de koteletten, wat peterselie, het blaadje laurier, de knoflook en zout en peper.
Bedek met de tweede helft van het aardappel-uien mengsel.
Geef er de bouillon over en zet de schaal met deksel erop 50 minuten in een oven van 175°C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jolande

jolande zegt:
Lekker.