KookJij

Stoofpotje van steenbolk met champignons en ui

Een heerlijk stoofpotje van steenbolk met champignons en ui recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stoofpotje van steenbolk met champignons en ui te bereiden

Bak de steenbolkfilets samen met de ui en knoflook aan alle kanten in boter.
Prak grof met een vork. Voeg de fijngesneden champignons toe en stoof even mee.
Blus met de room en laat op een laag vuur inkoken tot de vis net gaar is. Kruid met peper en zout, werk af met fijngesneden bladpeterselie.
Dien op met brood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst