KookJij

Stoofpotje van rund met paprika en balsamicoazijn

Een heerlijk stoofpotje van rund met paprika en balsamicoazijn recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 70 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stoofpotje van rund met paprika en balsamicoazijn te bereiden

Braad het rundstoofvlees aan in de olijfolie.
Voeg de ui en de rode wijn toe en breng op smaal met peper, zout en paprikapoeder. Dek af en laat 50 min. garen op een zacht vuur.
Voeg er de paprikareepjes en de balsamicoazijn toe en laat samen 10 min. garen. Roer voorzichtig om.
Laat nog 5 tot 10 min. verder garen en dien goed heet op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Monique ottenbros

Monique ottenbros zegt:
Heerlijk recept,heb alleen alles zonder paprika 3 uur laten sudderen en het laatste half uur de paprika erbij en een laurieblaadje
inged

inged zegt:
Bedankt. Je er inderdaad naar smaak groenten bijvoegen, is ook lekker met princesseboontjes.
Groetjes Inge;)
Antoon

Antoon zegt:
Ik heb dit gisteren klaargemaakt en heb er als extra wat wortelschijfjes en champions bijgedaan. Heerlijk met puree.
Bedankt voor het recept.
inged

inged zegt:
Dat moet je zelf een beetje bekijken. Als je graag hebt dat het vlees stuk kookt moet je kleine stukjes vlees nemen, als je de stukken groter laat heb je zoals op de foto, dat je nog echte stukken vlees ziet.
Groetjes;)
lieke ripken

lieke ripken zegt:
moet het rundvlees in kleine stukjes worden gesneden?