Recept
« Terug naar recepten
Stoofpotje van kalfsmedaillon in een tomatenkoriandersausje
PT45M
Stoofpotje van kalfsmedaillon in een tomatenkoriandersausje
Een heerlijk stoofpotje van kalfsmedaillon in een tomatenkoriandersausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofpotje van kalfsmedaillon in een tomatenkoriandersausje te bereiden
Vlees in blokjes snijden deze in boter aanbakken samen met de fijn gesneden ajuin, en fijn gesneden look goed kruiden met de Italiaanse kruiden.
De tomaten in stukken snijden en in in een mengkom samen met de blaadjes koriander, mix deze twee ingredienten ( mag een beetje grof gemixt zijn ).
Voeg deze bij het vlees en laat op een zacht vuur sudderen. Bind de saus met een beetje bruine roux.
Serveer zeer warm.
De tomaten in stukken snijden en in in een mengkom samen met de blaadjes koriander, mix deze twee ingredienten ( mag een beetje grof gemixt zijn ).
Voeg deze bij het vlees en laat op een zacht vuur sudderen. Bind de saus met een beetje bruine roux.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
tortie zegt: