KookJij

Stoofpotje van kalfsmedaillon in een tomatenkoriandersausje

Een heerlijk stoofpotje van kalfsmedaillon in een tomatenkoriandersausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stoofschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stoofpotje van kalfsmedaillon in een tomatenkoriandersausje te bereiden

Vlees in blokjes snijden deze in boter aanbakken samen met de fijn gesneden ajuin, en fijn gesneden look goed kruiden met de Italiaanse kruiden.
De tomaten in stukken snijden en in in een mengkom samen met de blaadjes koriander, mix deze twee ingredienten ( mag een beetje grof gemixt zijn ).
Voeg deze bij het vlees en laat op een zacht vuur sudderen. Bind de saus met een beetje bruine roux.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

tortie

tortie zegt:
thanks ga het morgen maken
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Tortie, deze is in poedervorm te verkrijgen gewoon bindmiddel. wil je hetzelf maken, boter, bloem en jus van vleessaus samen binden, ofwel neem je een bouillonblokje van vlees opgelost in water.Veel succes groetjes van ons 3tjes :);):p
tortie

tortie zegt:
hoe maak je bruine roux? wil dit gaan maken ziet er lekker uit