KookJij

Spinazie-hazelnoot pesto

Een heerlijk spinazie-hazelnoot pesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Seasons (recepten uit Toscane)
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spinazie-hazelnoot pesto te bereiden

Alle ingrediënten BEHALVE de extra hazelnootolie in de keukenmachine/blender doen en tot een grove pasta malen.
Indien de pesto te dik is, kun je wat hazelnootolie toevoegen.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Lekker bij gebakken vis(filets) en pastagerechten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst