Recept
« Terug naar recepten
					
						Speklapjes van de bbq met Hollandse huzarensalade
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Speklapjes van de bbq met Hollandse huzarensalade
Speklapjes van de bbq met Hollandse huzarensalade
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Receptenkaart Lidl Hollandse Hits
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Speklapjes van de bbq met Hollandse huzarensalade te bereiden
- Hoe wordt het recept bereidt? Steek de BBQ aan.
 - Schil de vastkokende aardappelen en knolselderij en snij in gelijke blokjes van 1 cm.
 - Kook de blokjes in 10 minuten gaar en spoel af onder koud stromend water.
 - Snij de augurken in kleine blokjes en de ham in dunne reepjes.
 - Verdeel de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snij in kleine blokjes.
 - Hak de peterselie en bieslook fijn.
 - Meng de mayonaise, ketchup, peterselie, bieslook, yoghurt, augurk, ham en appelkwarten.
 - Voeg de blokjes aardappel en knolselderij toe.
 - Breng de huzarensalade op smaak met zout en peper.
 - Gril de speklappen op de BBQ in 10 minuten gaar en krokant.
 - Snij intussen de sinaasappel in parten.
 - Serveer de speklapjes met de huzarensalade en een partje sinaasappel.
 
                    