KookJij

Special stokbrood

Een heerlijk special stokbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 7 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: De kantine op school
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Special stokbrood te bereiden

Snijd het stokbrood horizontaal doormidden. Je hebt nu 2 lange halve stokbroden. Snijd ze nu verticaal doormidden, zodat je 4 stukken krijgt. Smeer op ieder stuk een dun laagje kruidenboter. Snijd de ham zodat hij even breed is als het stokbrood. Doe op ieder stuk stokbrood een plak ham. Zorg er voor dat het hele stokbrood is bedekt. Doe over de ham een plakje kaas (zorg dat de kaas ook weer is aangepast aan het stokbrood). Als je klaar bent met alles doe je hem in de oven, gewoon op de grill. Kijk af en toe of de kaas al is gesmolten. Als dat zo is, is hij klaar.
Smullen maar!

Mijn kookverhaal (Anne Verbeek)

Ik ben 12 jaar en houd heel erg van koken. Ik eet dit vaak op school en daar word het 'Special' genoemd.
Ik hoop dat jullie het net zo lekker vinden als ik het vind.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Barbara Metz

Barbara Metz zegt:
Wat leuk, Anne! Zo ben ik ook begonnen met allerlei dingetjes te maken; bij ons thuis noemden we het "effe lif-lafjes" maken. Succes, hoop in de toekomst nog het e.e.a van je te lezen/maken.:D:D
wilma

wilma zegt:
Lekker receptje hoor! Kruidenboter,smaakt heerlijk met kaas en ham! mmm
Lydia

Lydia zegt:
Lijkt me lekker! Toch maar eens proberen misschien vandaag!;)
Jaap

Jaap zegt:
Lijkt me yummie :p