Ik ben 12 jaar en houd heel erg van koken. Ik eet dit vaak op school en daar word het 'Special' genoemd.
Ik hoop dat jullie het net zo lekker vinden als ik het vind.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Special stokbrood
						PT7M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Special stokbrood
Een heerlijk special stokbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Anne Verbeek
								
																
									Bereidingstijd:
									 7 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											7
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									De kantine op school
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Special stokbrood te bereiden
  Snijd het stokbrood horizontaal doormidden. Je hebt nu 2 lange halve stokbroden. Snijd ze nu verticaal doormidden, zodat je 4 stukken krijgt. Smeer op ieder stuk een dun laagje kruidenboter. Snijd de ham zodat hij even breed is als het stokbrood. Doe op ieder stuk stokbrood een plak ham. Zorg er voor dat het hele stokbrood is bedekt. Doe over de ham een plakje kaas (zorg dat de kaas ook weer is aangepast aan het stokbrood). Als je klaar bent met alles doe je hem in de oven, gewoon op de grill. Kijk af en toe of de kaas al is gesmolten. Als dat zo is, is hij klaar.
Smullen maar!
										Smullen maar!
 
                    





 
					 
									
Barbara Metz zegt: