KookJij

Spaghetti met waterkerspesto

Een heerlijk spaghetti met waterkerspesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Libelle-lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti met waterkerspesto te bereiden

Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.


Maak intussen de pesto. Spoel de waterkers grondig, haal de blaadjes van de takjes en verwijder bruine blaadjes. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof goudbruin. Pel de knoflook. Doe de waterkers met de pijnboompitten en de knoflook in een maatbeker en mix fijn. Rasp de kaas, doe bij de pesto en roer om. Giet er, onder voortdurend mixen, olijfolie bij tot hij dik genoeg is. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.


Giet de pasta af en laat uitlekken. Meng er de pesto door. Verdeel over voorverwarmde borden en werk eventueel af met een beetje extra lactosevrije kaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst