Recept
« Terug naar recepten
					
						Spaghetti à la Marijke
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Spaghetti à la Marijke
Een heerlijk spaghetti à la marijke recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan Wolfert
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											7
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									nvt
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Spaghetti à la Marijke te bereiden
  Verwarm de helft van de olie en bak de knoflook op matig vuur totdat deze enigszins verkleuren
Temper het vuur en voeg de basilicum, de tomaten, wat zout en peper toe en bak dit nog 5 minuten of totdat de tomaten door en door warm zijn.
Voeg het pak pomodoro toe en breng zachtjes aan de kook.
Kook ondertussen de spaghetti volgens het recept.
Schep de spaghetti op een bord en schep hieroverheen een schep saus.
Afwerken met een schepje parmezaanse kaas.
										Temper het vuur en voeg de basilicum, de tomaten, wat zout en peper toe en bak dit nog 5 minuten of totdat de tomaten door en door warm zijn.
Voeg het pak pomodoro toe en breng zachtjes aan de kook.
Kook ondertussen de spaghetti volgens het recept.
Schep de spaghetti op een bord en schep hieroverheen een schep saus.
Afwerken met een schepje parmezaanse kaas.
Mijn kookverhaal (Jan Wolfert)
Dit recept is genoemd naar mijn dochter doordat het is ontstaan toen zij met mijn hulp spaghetti wilde maken.
									 
                    





 
					
marijke zegt: