KookJij

Sorbet van Hoegaarden, appel en kiwi

Een heerlijk sorbet van hoegaarden, appel en kiwi recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: ijsrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sorbet van Hoegaarden, appel en kiwi te bereiden

1. Appels en kiwi’s schillen en in stukjes snijden. In een doos doen en gedurende 2 uur in de diepvries plaatsen. Uit de vriezer halen, citroensap en honing toevoegen en in een blender pureren. Terugdoen in de vriesdoos en gedurende ruim 2 uur goed laten bevriezen en regelmatig met een vork door de ijsmassa roeren.
2. Het ijs in bolletjes over hoge glazen verdelen, opvullen met het koude witbier en garneren met een klein takje munt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

michieldisseldorp

michieldisseldorp zegt:
keuke sorbet Erika, ik ga hem proberen als het lekker warm is, Groetjes Michiel