Recept
« Terug naar recepten
					
						Soep: sneeuwwitje 
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Soep: sneeuwwitje
Een heerlijk soep: sneeuwwitje  recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Soep: sneeuwwitje te bereiden
 Pastinaak schillen en in fijne schijven snijden. Houd een beetje aan de kant voor afgarnering.
Bloemkool in kleine roosjes verdelen. Houd een beetje aan de kant voor afgarnering.
Ajuin in fijne ringen snijden.
Lenteuitjes in fijne ringen snijden voor afgarnering.
Stoof de groenten aan in een beetje boter voeg de bouillon, peper toe en laat de soep op een matig vuur koken.
Mix de soep en warm goed op voeg de bloemkool en pastinaak toe. Voor het opdienen de lenteuitjes over de borden verdelen.
Serveer zeer warm.
 
										Bloemkool in kleine roosjes verdelen. Houd een beetje aan de kant voor afgarnering.
Ajuin in fijne ringen snijden.
Lenteuitjes in fijne ringen snijden voor afgarnering.
Stoof de groenten aan in een beetje boter voeg de bouillon, peper toe en laat de soep op een matig vuur koken.
Mix de soep en warm goed op voeg de bloemkool en pastinaak toe. Voor het opdienen de lenteuitjes over de borden verdelen.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jeannine Van Immerseel zegt:
Groetjes Jeannine
                    
Hilde Dumont zegt: