Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo februari 2011. 
Klik op foto om te vergroten. 
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Soep: heldere kalkoen groentenbouillon
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Soep: heldere kalkoen groentenbouillon
Een heerlijk soep: heldere kalkoen groentenbouillon recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Soep: heldere kalkoen groentenbouillon te bereiden
  Wortel in blokjes snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Porei in sliertjes snijden.
Selder in ringen snijden.
Champignons in schijven snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter gekruid met de curry voeg regelmatig de bouillon toe.
De kalkoenblokjes aanbakken en kruiden met currypoeder.
Laat de soep op een zacht vuur sudderen en voeg de kalkoen toe.
Serveer de soep zeer warm.
										Aardappel in blokjes snijden.
Porei in sliertjes snijden.
Selder in ringen snijden.
Champignons in schijven snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter gekruid met de curry voeg regelmatig de bouillon toe.
De kalkoenblokjes aanbakken en kruiden met currypoeder.
Laat de soep op een zacht vuur sudderen en voeg de kalkoen toe.
Serveer de soep zeer warm.
 
                    



 
					
