Recept
« Terug naar recepten
					
						Snelle quiche van tonijn, kerstomaatjes en raketsla
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Snelle quiche van tonijn, kerstomaatjes en raketsla
Een heerlijk snelle quiche van tonijn, kerstomaatjes en raketsla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Rio Mare
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Snelle quiche van tonijn, kerstomaatjes en raketsla te bereiden
  Was de tomaten en snijd ze doormidden, laat de tonijn uitlekken, hak de raketsla (houd een paar blaadjes opzij voor de versiering op het einde) en verwarm de oven voor op 200°C.
Vet 4 kleine ovenschalen lichtjes in met de olijfolie en bestrooi met de broodkruimels. Verdeel de tomaten en de tonijn in 4 gelijke porties
Meng in een kleine kom de eieren, room, Parmezaanse kaas, bloem en de gehakte raketsla. Voeg een snuifje zout toe. Giet het mengsel in de ovenschalen en bak gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven. Dien het gerecht onmiddellijk warm op uit de oven.
									Vet 4 kleine ovenschalen lichtjes in met de olijfolie en bestrooi met de broodkruimels. Verdeel de tomaten en de tonijn in 4 gelijke porties
Meng in een kleine kom de eieren, room, Parmezaanse kaas, bloem en de gehakte raketsla. Voeg een snuifje zout toe. Giet het mengsel in de ovenschalen en bak gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven. Dien het gerecht onmiddellijk warm op uit de oven.
                    
fijnproever zegt: