KookJij

slarolletjes met ricotta en chorizo

Een heerlijk slarolletjes met ricotta en chorizo recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe slarolletjes met ricotta en chorizo te bereiden

Verwijder de harde nerf van de slabladeren. Meng voor de dressing olijfolie met de azijn en breng op smaak met peper en zout. Meng de kaas met de crème fraise, zout en peper, marjolein en de lente uitjes door elkaar. Leg telkens 2 slabladeren (overlappend) tegen elkaar op het werkblad en leg ( iets minder dan de grote van de bladeren) er de chirozo op (enkel laags), Strijk het roomkaasmengsel over de chirozo, Leg er wat blaadjes basilicum over en druppel er wat dressing over. Rol de slabladeren op tot een stevig rolletje en vouw de uiteinden naar binnen zodat er dichte rolletjes ontstaan. Halveer de rolletjes door ze schuin door te snijden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bobbeltje

bobbeltje zegt:
Je kunt gewoon gratis lid worden en dan rustig inloggen.Wij zien graag nieuwe leden tegemoet en je hoeft er absoluut geen geld voor te betalen.Doe maar,met vriendelijke groet Marijke
Bianca

Bianca zegt:
hallo dit lijkt me heerlijk maar als ik me inlog moet ik daar an een abbonements geld voor betalen :?