KookJij

siu mai

Een heerlijk siu mai recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe siu mai te bereiden

Breng in een pan ruim water aan de kook en dompel de kool hierin 1 min onder,zodat hij slap wordt.Spoel de kool onder koud water in een zeef,laat goed uitlekken en druk er evt nog wat vocht uit.Meng het gehakt met de kool,sjalot,knoflook,gember,vijfkruidenpoeder en zout en peper naar smaak.Vul en vouw de velletjes zoals hieronder beschreven.Stoom de dumplings 5 min in een stoommandje of frituur ze 5 min.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst