KookJij

Shakshuka met salami en geroosterde paprika

Shakshuka met salami en geroosterde paprika
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Irak
Keuken: Midden Oosten
Bron: Lidl receptkaart, Eenvoudig
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Shakshuka met salami en geroosterde paprika te bereiden

  1. Fruit de salami 2 minuten in een koekenpan zonder olie of boter.
  2. Voeg de paprikareepjes en tomatensaus toe en breng aan de kook.
  3. Maak 4 kuiltjes in de saus en breek de eieren erboven.
  4. Kook de shakshuka 5 minuten met de deksel op de pan, totdat het eiwit van de eieren gestold is.
  5. Tip: serveer met vers brood en verse peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst