Recept
« Terug naar recepten
					
						Senegalese pastels
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Senegalese pastels
Een heerlijk senegalese pastels recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									20st personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									ah
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Senegalese pastels te bereiden
Kneed de ingrediënten voor het deeg goed. Laat het deeg circa 10 minuten rusten. Breng de ingrediënten voor de vulling in een pan met een klein laagje water en peper en zout naar smaak aan de kook. Laat circa 10 minuten zachtjes koken. Giet het water af en pureer de ingrediënten tot een fijn mengsel. Laat afkoelen. Rol het deeg dun uit op een met olie ingevet oppervlak. Snijd uit het deeg stukjes van circa 6 x 8 cm. Leg in het midden steeds 1 eetlepel vulling en vouw het deeg als een pakketje dicht. Druk de randen dicht met een vork. Verhit in een diepe pan een laag olie en frituur de pastels in ca. 5 minuten lichtbruin. Keer ze af en toe. Lekker met een dip van rode (tomaten)saus.
 
									 
                    




 
					