KookJij

Scholfilet á la Milanese

Ooit aten we deze scholfilet in een restaurant in Vorarlberg in Oostenrijk. Thuis nagemaakt en als we nu thuis scholfilet eten wil mijn man niets anders dan deze scholfilet die gebakken wordt in een jasje van ei. Gemakkelijk te maken en erg lekker.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Oostenrijk
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Scholfilet á la Milanese te bereiden

  1. Besprenkel de vis met citroensap.
  2. Voeg de peper en het zout toe aan het bloem.
  3. Klop het ei los.
  4. Verhit de boter in de koekenpan.
  5. Haal de vis eerst door het bloem. Er moet een dunne laag op komen. Eventueel te veel bloem eraf schudden. Haal de vis daarna door het los geklopte ei.
  6. Bak de vis aan beide zijden goudbruin in boter. Plm. 3 minuten aan iedere kant.
  7. Garneer de vis met wat takjes peterselie of bieslook.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Lekker met remouladesaus en gebakken aardappelen en sla.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst