KookJij

Salade van eendenborst

Salade voor de boterham ook heerlijk bij stokbrood of een pistoleke.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salade van eendenborst te bereiden

  1. Verwijder het vet van de eendeborst bak deze gaar aan in een beetje boter laat afkoelen. Zilverajuintjes zoetzuur halveren de sliches in fijne stukjes snijden. Maak een sausje van mayonaise, tomatenketchup, tabasco, worcestersaus en de cognac voeg de kruiden toe evenzeer de ajuintjes en sliches. Trek het vlees in fijne sliertjes en meng deze onder de saus serveer deze salade zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Oh, dan is het bij ons wel een stuk duurder.. €13,35 en er zit maar 1250 gram in...
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Hier bij ons ook te koop voor 9.45€, binnenkort onze Franse buren eens gaan opzoeken dan maar onze voorraad opslaan ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ze verkopen ze nu ook in Nederland, is wel ietsje duurder, maar niet eens zo heel veel ;-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Haha wij moeten terug een voorraadje in huis halen ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Klinkt ook weer zo lekker! Gelukkig heb ik nog wat Canard op voorraad :-) Deze ga ik zeker eens maken!